Miley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Version)

| Postat i: Allmänt
1
 
 
Hahahaha ni måste bara se videon så rolig hahahaha 

Fridaay, wohoo

| Postat i: Mina vardagar
0
 
 
Wohoo asså äntligen lite helg har varit så trött på skolan dom senaste dagarna. Har haft massa med plugg så det blir lite skönt med helg fast ska fortfarnade plugga under helgen så himla jobbigt men jag måste. Aja var nere i pizzerian och köpte kebab pizza och så köpte jag chips,läsk köpte julmust såå gott godare än vanlig cola tycker jag. Så ikväll ska jag faktiskt plugga och hela helgen ska inte ens va med nå kompis eller något ska va hemma har jag bestämt mig haha önskar mig lycka till haha eftersom ska va hemma hela helgen har aldrig gjort det förr hehe. Asså på en sån här underbar fredag ska jag va hemma och plugga haha vill typ dö. Ska ta och duscha nu och ha på mig myskläder och äta chips och dricka julmust och plugga :) 

Daily inspo

| Postat i: Inspration
0
 
 Älskar dessa grejer på bilden, så himla fint.
 
 

Valbo köpis

| Postat i: Mina vardagar
0
 
Var i valbo och åt däär och fika och gick runt och kolla på kläder hitta ingenting. Kom hem för en stund sen och ska typ börja plugga nu för har no prov och engelska glosor så ska typ bara plugga hela kvällen. Är verkligen as trött och har träningsvärk i hela kroppen jag kan knppt gå det gör så jävla ont, vi får hoppas att träningsvärken går över imorgon för orkar inte ens stretcha för det gör så ont haha ni fattar. Vill typ dö har massa uppgifter att lämna in och massa prov osv jag orkar inte med skolan just nu men går ju i 9an så måste typ plugga ganska mycket. 

Dans,dans,dans

| Postat i: Mina vardagar
0
Haha dör vad gammal bild på mig och Oscar Enestad. hahaah ser ni vaad små vi ser ut eller? haha båda har förändrats as mycket. 
 
Hej alla fina! Ska snart dra och träna, har disco träning är inte så taggad alls haha. Jag missade förra träningen så har säkert missat ganska mycket och kommer typ ligga lite efter så måste filma alla nya steg idag well, det är 2 gånger kvar innan uppvisningen så måste faktiskt gå på dom sista träningarna och inte försöka missa något. Vi ska säkert bara gå genom alla steg och bestämma vad vi ska ha för kläder osv idag på träningen tror jag. Iaf skolan gick bra idag vi hade inte alls så många lektioner idag och det var ganska skönt imorgon har jag matte prov fast det tror jag kommer gå ganska bra. Menmeen måste faktiskt typ börja byta om nu sen dra och träna slutar 8 då ska jag duscha sen plugga och äta sen typ sova kanske kommer ett inlägg ikväll, vi får se. 
 
Well, har ni märkt att det är ny design och header och allt på bloggen?;) Vart faktiskt nöjd med det. 
 
 
 

Sjuuk

| Postat i: Mina vardagar
0
Godaaaste drickan!! 
 
Tjooo! Mår ni bra? Idag stanna jag hemma från skolan eftersom igår var jag sjuk eller vid typ 5 tiden fick jag min migrän då sov jag och vakna vid 10 på kvällen och kunde inte somna hela natten, och får faktiskt inte migrän så ofta men får det oftast när jag är stressad osv och då behövde jag vila. Alla 9or var ändå på besök på en annan skola där jag inte ska gå så det var ändå bra att jag inte missa någonting för kommer ligga så efter annars haha. I lördags var jag med Lana och sov även där för klockan var så sent när jag skulle hem så sov där och hade det jättekuuul. Idag vakna jag typ vid 10 och duschade osv sen sov jag på soffan och sen har jag bara suttit och kollat på tv och vilat lite, så har faktiskt inte gjort något alls idag ska kolla klart nu på "Känn ingen sorg"  och äta lite pringles som mamma och lillebror kom med till mig. Ska iaf till skolan imorgon för mår mycket bättre än vad jag gjorde igår ikväll för har tagit min tabletter. Ajaa men nu måste jag forsätta kolla på filmen så vi höörs finisar. 

Lördag!

| Postat i: Mina vardagar
0
 
Hej! Igår kväll så åkte jag Lana och Tessan till stan för vi skulle fika på wayne's och när vi kom dit så fanns det inte så mycket saker att äta eftersom allting var typ slut och vi stack dit för att äta cheescake och det var slut så vi köpte bara smoothie. Vi chillade en stund där och sen stack vi till donken för vi var hungriga och där träffade vi på Moa,Hanna,Moa,Bianca och vi var med dom en lång stund och vi käka prata om allt osv. Senare stack dom vid 9 och vi stannade kvar och träffa på andra människor. Haha vi hade så jävla roligt igår ikväll vi var inne på donken i 4 timmar sen kom Lanas bror och hämta oss och skjutsade hem mig. När jag kom hem så kolla jag på film och somnade nästan på engång hahah var jättetrött. Aja idag så skulle jag på öppet hus på bessemer men det blev inte så för glömde bort det sen typ precis när jag vakna så fråga rahel om vi skulle dra dit och jag hade precis vaknar så jag orkade inte för var ändå där igår med skolan nästa heldagen och kolla på den linjen jag ville gå på så ja. Meen idag vet jag inte vad jag ska göra, vi fåår se vad som händer ;) 

Dans snart

| Postat i: Dans, Mina vardagar
0
Översta bilderna är från igår när vi bowlade med klassen för vi vann skoljoggen och understa bilderna är från today. 
 
Hej alla fina! Slutade 2 idag eftersom hade ingen syv och jag skulle ha no-labb sista lektionen men vi hade gemensamt med andra gruppen i klassen så vi kunde få sluta tidigt. Just nu så lyssnar jag på musik och ska snart byta om och sen dra till träningen börjar klockan 5 har ragga då, kommer hem ungefär vid halv 7 då ska jag duscha sen äta och sen plugga. Mamma ringde nyss och sa att hon skulle handla efter hennes jobb då fick jag bestäma vad vi ska äta så vi ska äta min favomaaat hamburgareeeeee med pommes hehe älskar det så mycket så vi ska väl äta det ikväll efter min träning hehe taggaaa!! Skolan gick iaf bra idag och vi gjorde inte ens ett skit idag det var bara så här chill lektioner idag eftersom nästa häften i klassen var borta och så gjorde vi inte så mycket men på matte så hade vi vikare haha han var så rolig så jag typ kissade på mig typ haha jag skrattade hela lektionen och han lärde oss ganska mycket matte och på ett roligt sätt. Ajaaa nu ska jag ta och byta om så jag kanske gör ett inlägg ikväll, men hörs så länge PUUUSSS! 
 
 
 

Min mössa har kommit❤

| Postat i: New In
0
Här är mössan/beanie jag beställde och den kom äntligen idag, wohoo. Beställde den från Jfr.se dem har även andra mössor så kika in. Well, jag är fan kär i mössan hehe. 
 

Gårdagen

| Postat i: Mina vardagar
0
Bild från gårdagen. 
 
Hej alla fina läsare. Igår så var jag med Lana och Rahel och vi var på ica och handlade och köpte massa onyttiga saker och bara myste och gjorde våran traditon som vi brukade göra förut och pratade om allt och lyssna på musik och bah chilla. Sen hade vi en egen party hahaha nej men vi satt och gjorde massa roliga snap och skicka till alla i vår lista, haha vi hade så roligt haha vi måste göra våran tradion snart igen. Idag så följde jag mamma och min lillebror hem till min mammas kompis och sen kom hem för en stund sen och har typ precis duscha klart och ätit och beställde nyss hem jacka till mig och mamma eftersom ville ha en ny vinterjacka. Jag beställde hem en mössa i tisdags och har fortfranade inte fått hem den skulle egentligen få den i torsdags eller i fredags men har inte fått hem den än så hoppas att den kommer imorgon annars kommer jag få damp haha för jag orkar inte vänta för det är fett jobbigt. Menmen aa jag vet inte vad mer jag ska skriva nu haha sällan ;)

Love it

| Postat i: Polyvore, Wanted
0
looooveit
 
 
Älskar verkligen den här outfiten, sjukt snyggt!! Vad tycks? 

Friday!!

| Postat i: Mina vardagar
0
 
Hejsaan alla!! Idaaaag är det fredag, wooohooo asså äntligen lite helg!! Den här veckan har gått så segt, för alla andra veckor har gått fort från denna typ. Aja idag vet jag inte vad jag ska göra ska kanske hitta på något senare men vi får se eftersomd det regnar just nu, sällan det ska regna på helgerna och då kan man inte ens göra något roligt. Menmen om jag inte ska hitta på något så ska jag va iaf hemma och typ kolla på film och måste städa rummet skulle ha gjort de för några dagar sen men jag orkade inte haha så ska väl passa på och typ städa idag om jag inte ska göra någonting ;) Asså jag hatar verkligen regn!!!! Men aja ska faktiskt börja städa mitt rum nuu så vi hörs senare ikväll. Puss! 
 
 
 
 

Hello

| Postat i: Mina vardagar
2
Jag och min babe! 
 
Hejsan alla fina läsare. Mår ni bra? Har faktiskt inte bloggat riktigt dom senaste dagar har jag märkt,hehe. Men iaf har haft träning i tisdags och igår och sen har jag gjort lite läxor så har typ inte hunnit blogga så mycket. Aja just nu har jag världens träningsvärk, har varit på stan för var och kolla på teater med skolan (sjukt tråkigt) jag somnade för det var verkligen tråkigt man kunde inte ens skratta åt nångonting haha och teatern var as lång 2 timmar. Menmen kom för ungefär nå timme sen och har ätit lite onyttiga saker och så åt jag tacos nyss också, sjukt gott och ganska länge sen jag åt det. Men hallå kan ni typ ta och kommenetera och typ tipsa mig om vad jag kan blogga om??? behöver eran hjälp, för tycker att de är ganska tråkigt om ni ska få läsa om mina vardagar hela tiden så behöver eran HJÄLP vad ni vill läsa om här på bloggen!! SÅ KOMMENTERA GÄRNA OCH TIPSA MIG LITE!!! :D

Christmas

| Postat i: christmas
1
 
 
Jag längtar faktiskt till julen, well, jag älskar julen så himla myskigt. Kan säga så här att jag hatar snö verkligen hatar, tycker att det borde vara snö bara på nyår och julafton annars borde det inte vara nå snö alls. Asså jag är fett taggad till julafton och nyår!! 

One Direction - Story of My Life

| Postat i: Musik
1
 
 
Älskar verkligen låten så sjukt bra!!

i'm back!

| Postat i: Allmänt
0
 
Hej alla fina. Nuu är jag tillbaka igen, har inte haft tid för att blogga så det var därför jag inte bloggade. Har haft fullt upp och inte haft nå ork för att blogga, men nu är jag iaf tillbaka igen. Men följ mig på twitter heter Saronbiieber uppdaterar där hela tiden!! Sååå följ https://twitter.com/SaronBiieber klicka på länken för att komma dit. Puss!