Iphone 5s

| Postat i: Allmänt
2
 
 
I förrigår så fick jag en ny telefon, såklart en Iphone 5s. Fick asså en tidig julklapp, och jag älskar den verkligen!! Kär i den typ haha, älskar att man inte behöver slå upp sitt lösenord man kan bara ha med sitt fingeravtryck. Sen har den världens bäästa kamera också. Menmen den är bara såå bra!!! 

Believe Movie Premiär

| Postat i: Justin Bieber
0
 
Var på bio med min kusin och massa andra tjejer (som är hennes kompisar) det var jättekul. Seriöst bästa filmen jag har sätt, började gråta när det var Avalanna delen och några andra delar. Det satt nnågra idioter bakom oss som typ satt och skratta medans vi alla andra som satt på biosalongen grät, dom började precis skrattta när det var Avalanna delen, så jävla respektlöst asså. Menmen ni som inte har sett den borde kolla på den, sjukt bra film. Måste köpa filmen när den kommer ut ;))

UPPSALAAA

| Postat i: Mina vardagar
0
Hej! Igår efterskolan så åkte jag till Uppsala, eftersom vi ska fira jul här med kusinerna och mamma skulle åka bort så vi åkte hit igår. Så är ledig från skolan nu i 3 dagar sen är det jullov så man kan ju säga att jag har fått jullov nu;) Mina kusiner är iaf i skolan, så jag är hos dom med min familj och mina moster jobbar så vi har typ ingenting att göra sitter och spelar Wii med min lillebror Lukas haha. Men min kusin Rahel kommer iaf snart hem eller klockan 4 sen vet jag inte vad vi ska göra vi ska väl hitta på något, inför imorgon har vi planer eftersom hon slutar klockan 12 och det är världspremiär till Justins nya film "BELIEVE" och vi har biljetter!! Så vi ska väl på bio och massa andra tjejer, berättar mer om det imorgon. Menmen nu ska jag fortsätta att spela Wii, så vi hörs senare eller om en liten stund typ! ;) 



(Vet att jag har snyggaste resväskan) ;))) 

Rockabilly

| Postat i: Allmänt
1
 
I fredags så hade vi skolmaskerad, där hela skolan skulle klä ut sig asså alla elever och lärarena. Det var faktiskt ganska kul, jag några tjejer i klassen klädde ut sig till "Rockabilly" fast det var mest ragga stil (ni förstår hur jag menar). Jag och mina girls vann faktiskt nästan, vi hade så här "tävlig" vem som hade klätt ut sig bäst. Roligaste skoldag vare för vi jobbade ingenting + det var luchia, vi alla 9or på skolan kollade även på skräck i Aulan, det var ganska najs ändå. Jag satt på Lanas knä typ och jag skrek typ mest av alla 9or satt och skrek typ själv haha sällan jag, men vi kollade på Insidious serri jag hatar skräckfilmer, äckligaste filmen jag har sett i mitt liv faktiskt. Haha låter lite roligt att vi hade maskerad på luchiadagen haha.

Önskelista

| Postat i: Polyvore, Wanted
0
önskelista
♥ Yogabyxor: Victoria's Secret ♥ Bomberjacka: Nelly ♥ Iphone 5s ♥ The Key: Kicks ♥ Power case (skal laddare) fast till Iphone 5s för jag ska få det ♥ Nike Force 1 Low: Footish ♥ Victoria's Secret body mist/body lotion: Nordicfeel ♥ Nike Force 1 mid: Footish ♥ Rosa mjukisdress: Cubus ♥ Nike Free Run 5.0+: Sportamore ♥
 
Här är min önskelista, har inte gjort sakerna i ordning menmen. 
 
 
 
 

Wooop

| Postat i: Mina vardagar
0
Hej alla fina! Skulle egentligen åka till valbo vart inte så, men jag var och kolla på min lillebrors dagis lucia haha så kul och dom var så söööta. Fika även där också, men idag ska jag typ kolla på film eller serie och bara chilla typ haha skojja jag ska plugga till so:n lite också eller fortsätta med frågorna jag har kvar för har hemprov som jag ska lämna in innan söndagkväll. Menmen aa har inte så mycket att skriva typ. '
 
Bild på min disco dansgrupp från uppvisningen. Tog bilden från ( Emelie's blogg ) för typ inga bra bilder från uppvisningen när jag dansa. 

 

 

 
 

Håret

| Postat i: Allmänt
0
Fick en fråga idag här på bloggen om jag hade färgat håret till svart? Ja det har jag gjort!! Gjorde faktiskt det för exakt för en vecka sen. Jag kände för att färga tillbaka till mitt svarta hårfärg pgn jag vill använda mitt löshår och jag ville inte göra mitt löshår ljusare så jag färgade håret till mitt naturliga hårfärg. Är faktiskt ganska nöjd och vart ganska trött på ombre som jag hade för haft det i fler månader. Tycker själv att jag passar i svart hårfärg och typ inget annat. 
 
Bilderna är sen i somras. Seeer ni hur bra Tessans locktång är eller?? Måste fråga henne om hon kan ta med sig den till skolan imorgon eller på onsdag, haha seriöst älskar hennes locktång igen slår den liksom.

Nike W Thermal Tights

| Postat i: New In
0
 
 Iförrigår beställde jag ett par träningsbyxor/tights och fick hem dom idag. Hur sköna som helst och sitter perfekta, älskar dom bara så mycket. Köpte dom för 499kr, det var så värt och sjukt billiga var dom också!!! 
 
 

Dansuppvisning

| Postat i: Dans, Mina vardagar
1
 
Hej allihopa! Mår ni bra?
Bilder från danssuppviningen idag. Kan säga att andra förställningen som var klockan 3 gick mycket bättre än första faktiskt men tyckte ändå inte att det gick bra för mig idag. Jag och Ronjis var och åt på jensas också innan andra förställningen började. Juste jag sträckte mig igen när vi hade genrep och det var de vi inte skulle göra och såklart lyckades jag göra det.. Har fortfarnade ont, har börja stäckt mig ganska ofta nu fast de beror säkert på att det är kallt ute osv. Seriöst jag hade verkligen stört ont men jag försökte göra mitt bästa, först tänkte jag inte ens vara med för det gjorde så ont så fort jag röde på min arm och jag försökte mjuka upp mig så det skulle bort men gick inte alls så bra kan jag säga. Men annars hade jaag superkul dag med alla ackesdansare. Menmen jag är supertrött har varit där i 8 timmar och dansat sjuktjobbigt men ändå kul. Jag har saker att göra som jag ska göra klart i veckan men jag orkar verkligen inte så ska faktiskt kolla på nå serie nu och sen sova är verkligen supertrött. 
 

Helg

| Postat i: Mina vardagar
0
 
 
Hej alla fina! Gårdagen var jag hemma hela kvällen och kolla på Idol med min lillebror Lukas eftersom var barnvakt åt honom och vi var ensamma hemma och jag orkade inte laga mat så vi gick ner till pizzerian och köpte kebab pizza och sen var vi inne på ica också och köpte chips,läsk och glass. Senare satt vi på soffan och kolla på idol och Kevin vann ju men tyckte att Elin borde ha gjort det för hon förtjänar det mer. Menmen THE FOOO MINA KILLAR uppträdde också skulle också ha vart på idolfinalen men hade ingen att gå med för jag ville se mina killar. Seriöst dom var så duktiga och är så jävla stolt över dom och när jag såg dom igår på tv:n så börja jag sakna dom ännu mer det var 3 VECKOR sen jag träffa dom, känns så sjuuukt längesen. 

Eyyo

| Postat i: Dans, Mina vardagar
2
 
Hej alla fina! Mår ni bra? Har nyss kollat på killarna Livestream det var helt sjukt!! Slutade iaf kvart i 11 idag för vi var på förläsning en man berättade om andra värskriget han är var född i polen och var med och såg allt osv så han berättade hans livshistoria och visade bilder också. Det var ganska interssant faktiskt och sorligt, jag somnade för mina ögon var trötta hehe jag somna faktiskt inte för att det var tårkigt för det var faktiskt kul att få höra. Jag somna där men jag hörde fortfarande var han sa och blabla. Åt på doken efter och tog bussen hem och när jag kom hem så städa jag rummet och efter åkte jag till min dansträning och tränade ragga sista gången jag dansa idag innan uppvisningen och träningen gick faktiskt as bra idag förutom att jag stäckte min arm jättehårt så jag hade ont så sista minuterna så tog jag det lungt. Menmen när jag kom hem duscha jag fort och åt mat och samtidigt kolla på killarnas livstream åååh vad jag har saknat dom. Har inte sett dom på 3 veckor nu eller sista jag träffa dom var det då. Nu ska jag faktiskt typ börja plugga för har några saker att göra klart, längtar så mycket till jullovet så jag slipper skolan. 
 

H E L L O

| Postat i: Mina vardagar
1
Hej allihopa!! Hur mår ni? Jag kom nyss hem från träningeen och ska duscha nu efter jag har bloggat klart hehe. Men jag är ganska svettig och idag tog vi faktiskt lungt de på träningen och gick genom alla steg osv och vi gjorde inte alls så mycket bara för att vi inte ska typ göra illa oss eller aa för uppvisningen är på nu på Söndag. Ganska taggad faktiskt, har min sista träning imorgon för den här terminen hade min sista träning idag på disco imorgon är det ragga. Aja men måste faktiskt ta och duscha nu för har ingen batteri på datorn och orkar inte springa runt och leta efter den så jag bloggar senare ikväll eftersom den stängs av när som helst. 
 
Får bli en bild på misg och Omar haha innan min dator dör för orkar inte leta efter andra bilder. PUSS
 

Love

| Postat i: Allmänt, Wanted
0
 
<3
 
 Älskar den här stilen så jävla snyggt asså, klicka på bilden för att se vart kläder är ifrån :)

1 December

| Postat i: Allmänt, Mina vardagar
0
 Kolla vad mysigt dom har gjort det på stan. Hade sett bättre ut om det var lite snö, tycker jag :)
 
 
Hej! Idag är det första december och det betyder att det är 24 dagar kvar till julafton och 1 månad till nyår. Åååh längtar så myckeet faktiskt well, igår var jag på stan haha jag vet att jag skrev att jag inte skulle ut men blev så som jag bestämde mig för mina saknade vänner som jag inte har träffat på evigheter väckte mig och fråga om vi kunde va självklart svara jag ja hehe. Var iaf på stan med Arin,Marie,Lana,Rahel och Amra och vi missade tyvärr Yohio :/// haha. Menmen idag ska jag iaf vara hemma och jag vakna typ 12 för en timme sen asså och just nu sitter jag och äter bullar till frukost såå jävla gott asså. Vart klar med mina musikuppgift man skulle skriva om en kändis och vart klar med den igår och engelska också eller har  typ en uppgift kvarså idag ska jag plugga till musiken för har prov imorgon så måste faktikst pluggaaa typ hela dagen:)) Rolig söndag va?? (a)