♡cozy mozy♡

| Postat i: Mina vardagar
0
coooozy
 
Heeej alla fina. Idag är det fredag<333 och jag har sjukt tråkigt haha tråkigaste fredagen typ. Men just nu lyssnar jag på musik och ska kolla på nå film snart om jag asså orkar hehe och äter chips & äter choklad och ska hämta cola snart den fick inte vara med på bild tyvärr.. haha. Men har faktiskt inte gjort så mycket alls idag efterskolan var jag hemma senare var jag på ica och handla sen ducha och byta till myskläder och nu ligger jag här i sängen. Har lite plugg att göra men skit i det eftersom ska fan ta det lungt idag för har varit stressad typ hela veckan och gjort läxor osv så ska ta det lungt idag och imorgon kväll ska jag plugga + på söndag också.
 
Well, längtar iaf så sjukt mycket till imorgon för får äntligen träffa mina saknade vänner Indira och Sada. Seriöst har inte få träffa de på längeee pgn dom går i första ring så dom har bytt skola så har inte träffat dom på länge nu sist var det kanske innan höstlovet. Sååå kommer verkligen bli suuuuperkul att äntligen få träffa dom imorn. 

Vill ha sommar

| Postat i: Inspration
0
 
Well, är det någonting jag vill ha just nu är det faktiskt SOMMAR. Seriöst vill ha det nu. Längtar så mycket till sommaren iaf. 

soft outift

| Postat i: Polyvore, Wanted
0
 
loveee
Ganska soft outfit det var inte så mycket men ganska chill och fin var outfiten. Älskar grejerna på bilden också, vill allt.
 

Göranssoncupen

| Postat i: Mina vardagar
1
I helgen var jag på Göranssoncup och kolla på fotboll var där fredag och lördag och träffa massa saknade vänner där också. Det är liksom tradion att gå på Göranssoncupen det är ju en gång om året. Menmen det var iaf en najs helg och hann verkligen inte blogga eftersom var där hela dagen till på natten. Well, har haft 2 lektioner idag sen fick vi sluta pgn idrott lektionen & HK var inställd och vi hade bara de lektionerna kvar så vi sluta. Sååå soft asså. Så nu är jag hemma och slutade halv 10 och hade spanska och matte lektion, ska iaf plugga eftersom har ganska mycket saker att göra. Mååste verkligen göra klart massa skoluppgifter. Har så mycket saker att göra så det därför jag typ nästan aldrig bloggar pgn hinner inte, men ska försöka göra klart massa uppgifter nu.
Well, vi hörs ska äta nu ska föröska göra ett inlägg ikväll eller aa senare iaf. 
 
 
 

Danceee

| Postat i: Mina vardagar
1
sällan jag äter onyttiga saker ;)
 
Hej allaa!! Har snart året första dansträning wohoo är ganska taggad. Börjar klockan 6. Aja skolan gick iaf ganska bra förutom att jag var så jävla trött hela dagen. Weell det är torsdag och det betyder att det är fram imorgon wheeey längtar för kommer bli en najs helg kan berätta sen vad jag ska göra. Haha känner att den här inlägg är astråkig men kände för att uppdatera liteee, för har ingenting att göra nuu. Menmen mååste klä på mig nu till mina träningsklädeeer sen måste jag tagga och träna btw har street träning todaay. Hör kanske då ikväll? :)

Can't Remember To Forget You

| Postat i: Musik
2
 
 
Har ni hört Rihanna's och Shakiras nya låt? Isf vad tykcer ni om den? :D Ni som inte har hört den tycker att ni borde lyssna på den. Sjukt bra låt, jag tycker faktiskt om deeeen!! 

PLUGGA,PLUGGA

| Postat i: Allmänt, Mina vardagar
1
 
Weeeell, ska alltså plugga hela kvällen idag, kul? nej.
 
Hejsan alla! Är svintrött och förkyld och låter fortfarande som en apa, hahah. Jag ska iaf börja plugga nu direkt efter jag har skrivit klart det här inlägget för MÅSTE verkligen plugga eftersom har Matteprov imorgon och jag kan lite gran och så har jag spanska glosor och jag kan så här mycket:000000. Men ska ta och trääna så kanske jag kan några ord hehe har matteprov direkt på morgoen och sen spanska efter sååå jobbigt. Aja jag hoppas att det kommer gå bra iaf, för ska verkligen ta och plugga matten nu eftersom MÅSTE kunna lite mer om procent några saker är fett enkla och några är svåra. :/ Haha och jag är trött, ville sova efterskolan men då skulle jag inte kunna sova hela natten typ. Ska börja plugga nu hela kvällen och sen ska jag kolla på PH innan jag somar hehe. Såå vi hörs imorgon eller kanske ikväll alla fina. Puss och hej, 

chill

| Postat i: Mina vardagar
2
hehe aa jag är förälskad i mina skor, som ni ser :)
 
Holaa! Hur mår ni? Haha vet att jag är sämst på att blogga men igår orkade jag verkligen inte blogga hade tråkigt men orkade inte blogga men jag fixade headern (som ni kanske har märkt). Men jag har iaf blivit sååå förskyld och har haft ont i halsen hela dagen och min röst låter typ en en apa?? haha. Åt precis bacon, serri godaste som finns, äter det minst 2 gånger i veckan typ har ätit det över 2år nu typ minst 1 gång i veckan så är lite beroende av det och vi har tradion att vi äter varje fredagar på morgonen för mamma börja jobba sent då. Hinner inte göra dom andra skoldagarna. Ajaa ikväll ska jag beställa en jacka från junkyard eller ska göra det typ snart, när mamma har pratar klart i telefon hon har typ snackat i 1 timma nu? Menmen annars ska jag inte göra så mycket ska äta onyttiga saker har choklad,läsk,chips och bär hemma, kan det bli bättre? nej. 

Nike Air Force 1 Mid

| Postat i: New In
3
Idag efterskolan när jag kom hem hade mamma redan hämtat mitt paket. Såklaaart var det mina skor som jag beställde i måndags, har tjatat om mina skor hela skoldagen och var skit taggad hem för visste att dom skulle komma idag. Beställde dom från http://www.footish.se/ och kostar 799kr + frakt vart det 800+kr. Skorna passade perfekt eller förutom att dom var lite stor dock är dom 36 (min storlek) men fortfrande lite stor men annars sittteeeer dom PERFEKT. Har längtat så mycket efter dom här skorna, har velat ha dom länge och nu är dom äntligen mina. Har gått runt med dom i hela huset nuuuuu, så kär i dom!!!!! Kommer använda dom väldigt mycket asså. Vad tycker ni om skorna? :D Btw HÄÄÄÄR är läken till mina skor så ni slipper leta. :)
 
 
 
 

Inspo

| Postat i: Inspration
0
 

Hallåheeej

| Postat i: Mina vardagar
0
 
 
Hallååhej! Hur mår ni? :D Som ni kanske har märkt har jag ny header och så har jag fixat lite på designen. Vad tycks? Jag tycker iaf att det ser helt ok ut just nu ;) Aja är trött haha vet inte varför men vart astrött efterksolan och somna typ i en halv timme sen vart jag väckt av mamma pgn jag kommer inte kunna somna inatt annars, the typical jag asså. Men ska inte göra så mycket idag så ska faktiskt leka med min lillebror Lukas som är 5år han frågade om jag ville leka med hon och jag bah aa snart haha så ska leka med honom haha. Skolan gick asbra idag vi hade inte så många lektioner och vilket är bra, på tisdagar har vi mest bara chill lektioner idrott,hk,e-tid matte och spanska bara och det tycker jag är bra. Ganska skönt att jag slipper ha dansträningar på tisdag kvällar, det var verkligen jobbigt men nu ska jag bara träna på torsdagar tror jag eller vi får se om jag ska dansa något mer förutom street. Menmen nu ska jag leka med Lukas pgn lovade honom och han sitter bredvid mig och tjatar haha. Så vi hörs kanske senare :*

Söndaag!

| Postat i: Allmänt
0
Bild från igååår
 
Hej alla! Trodde seriöst att det var lördag idag men det är söndag.. vill inte till skolan imorgon och har ingen sovmorgon längre eftersom dom har tagit bort det, kul :) Jag har typ nyss vaknat och ska äta frukost snart, efter att jag har bloggat klart. Idag vet jag inte vad jag ska göra ska typ städa rummet som jag inte har gjort på 2 veckor eftersom var i uppsala och vet jag inte vad jag ska göra, ska chilla hela dagen idag. Men jag ska iaf försöka fixa lite blogg inlägg, menmen jag måste äta nu för är jättehungrig. Hörs senare! 
 

Hejsaan

| Postat i: Mina vardagar
2
Hejsan alla fina! Vet att jag har varit sämt på att blogga, men ska för bättra mig! 
Jag började skolan igår och det har gått bra igår och idag, känns jobbigt att gå och lägga sig tidigt eller det går inte ens att somna + så är det svårt att gå upp på morgonen. Skönt att det är iaf fredaag imorgon, äntligen! 
Juuste jag kommer ha frågestund häär på bloggen!! Niii måååste tänka på lite frågor ni kan ställe till mig haha;) Men frågestunden kommer på bloggen imorgon eller ikväll men jag tror imorgon eftersom är jätteeetrött och ska bara kolla på Gossip Girl idag och bara chilla haha. Menmeen jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så det är typ därför jag inte gör så många inlägg per dag. Men när jag har frågestunden kommer ni få tipsa mig lite vad jag kan blogga om, för jag vill blogga om någonting som ni vill läsa här på min blogg. 
 
Om ni har nå tips vad jag kan blogga om så får ni jättegärna kommentera!!! Puss. 
 
 
Bild frååån yesterday ;) 
 

OG

| Postat i: Allmänt
1
 
Seriöst världens mest underbaraste killen i den här världen är såklart Oscar Molander, han är så jävla snäll och underbar. Tycker om honom sååååå heeemskt myckeeeet. 

2013

| Postat i: Allmänt
1
2013 är bästa året jag har varit med om. Det har hänt så mycket och allting har gått så fort. Jag faktiskt upplevt en av mina största drömar och det är att jag har sett Justin Bieber LIVE och han tog min hand. Har upptäckt ett nytt pojkband som jag har fått träffat väldigt mycket och har fått 100 nya vänner genom dom, vissa är väldigt nära och vissa är bara så man snackar med då och då och träffar när man är i stockholm. Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt varit väääldigt mycket i Stockholm i år, mest i somras var där nästan hela sommarlovet fast har inte varit där nu på 1 månad snart 2 (tror jag). Sommarjobbade i 3 veckor och det var dom dagarna jag var här hemma sen var jag i Stockholm och Uppsala hela sommaren. Jag konfirmerade mig i år också. Har även varit på massa spelingar/konserter. Äveen haft roligt med mina fina vänner och gjort massa roliga grejer. Haha kommer inte så så mycket saker nu men det har hänt massa roliga saker iaf. 
 
2013 helt klart bästa året jag har varit med om massa minnen osv, allting har varit så bra. Fast tror att 2014 kommer bli bra men ingen slå 2013 liksooom.
 
Nu är det 2014 och täänker iaf sköta skolan, satsa mer på bloggen och ta och vara på tiden. 
                                                                                                                                                                   
 Lite bilder från 2013
 

Dålig uppdatering

| Postat i: Allmänt
2
Hejsan, vet att jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna. Folk har frågat mig på bloggen och instagram varför jag inte bloggar längre men nu är jag tillbakaa. Har faktiskt inte haft tid, eftersom kom hem idag från Uppsala och har haft det superkul där med kusinerna och alla andra. Vi har sovit för mycket där haha men fira jul där och nyår och det var väl kul och alltid lika roligt att öppa presenter och sen har jag faktiskt shoppat lite också. Menmen kom hem ganska tidigt today och har bara städat rummet och sen var jag ute och gick med Rahel som jag inte hade träffat på länge så det var kul att höra vad hon gjorde underlovet jag var borta osv. Ajaa har typ duschat och ligger i sängen och dricker Pepsi och haha chipsen är slut :( 
 
Har bestämmt mig att jag kanske ska sitta och göra lite inlägg ikväll och sen ska jag kolla på Gossip Girl. 
 
 
Denna drickan är bara såå god, hehe andra gången jag dricker den men är den är sååå god ska börja köpa den ganska ofta nu. ;)