AloeVera

| Postat i: Mina vardagar
1
 
Köpte Aloevera dryck idag i skolan med tjejerna, älskar det. Fast inte när man har druckit för mycket då är de inte lika gott. Första gången jag smade dom var det för några månader sen och jag gillade faktiskt drickan direkt för innan förut massa sa att den inte alls var nå god osv. Men själv tycker jag faktiskt om den. 
 
Hellooo alla! Mår ni bra? Just nu ligger jag i sängen och ska typ börja plugga lite har massa saker som jag måste bli klar med tills på fredag typ och har inte ens gjort hälften. Asså kan säga att jag verkligen inte orkar plugga, har inte ens tid till att plugga. Missade träningen idag bara för att jag missade bussen vart as sur för ville verkligen vara med på disco träningen idag, söög ska alltid missa bussen typ även fast är där i tid. Hade badhus med klassen idag också simmade 40 vänder och vart stolt för gjorde (mini klassiken) jag orkade inte göra stora pgn vart as trött haha och det var ganska jobbigt kan jag säga och just nu är jag trött eller min kropp är trött har typ ingen ork. Btw PLL kommer ju ut i Usa om 2 timmar och jag hade tänkt att vara vaken och kolla på den Live och den börjar klockan 2 inatt och den håller på i 2 timmar för nya avsnittet är 2 timmar lång (har jag hört) men då kommer jag inte orka med skolan imorgon så jag ska kolla på Swefilmer imorgon ist så tänker inte kolla på Live som jag hade tänkt att göra i början. Jag kommer få damp på alla som kommer twittra vad som har hänt och skriver ut saker som har hänt på nya PLL avsnittet asså dom som kommer kolla inatt kommer säkert göra det så kommer få damp,så fundera att inte kolla på twitter imorgon innan jag har sett avsnittet för vet precis hur alla är. Meen aja vi hööörs.
 
Godnatt alla fina läsare!

Daily inspo❤

| Postat i: Inspration
1
Bilderna är från Inspo4all de är ett insta konto som heter så, älskar verkligen deras bilder som dom lägger upp. Så tycker faktiskt att ni borde följa dom om ni vill ha inspo bilder. Och några är från We❤heartit. 

Frågor om mina boots!

| Postat i: Frågor och svar
1
Har fått 2 anonyma frågor om var jag har köpt mina boots som ja la upp på bilden. 
Så ser dom ut, tycker att dom liknar lite som Primeboots. Jag älskar dom verkligen sjukt snygga är dom verkligen och dom är jätte sköna på insidan för de är typ ull i dom. Jag beställde dom på datorn för 2 veckor sen från Skopunkten, kostar bara 399kr så värt att köpa dom och fick hem dom direkt efter 2 dagar. Aja hoppas att ni är nöjd med svaret! :D 

Ägg & Bacon.

| Postat i: Mina vardagar
0
Gjorde frukost åt oss hemma här pgn mamma är ej hemma! Älskar verkligen Ägg & Bacon bästa som finns till frukost och lätt godaste och bara Nutella med ingenting är så sjukt gott.
 
 
Godmorgon alla! Har precis ätit mat innan de duchade jag och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och chillar. Idag ska jag faktiskt inte göra så mycket ska ut en stund senare och igår gjorde jag ingenting eller jo var hemma och kolla på film och serie o åt massa onyttiga skaer och så gjorde jag inte alls så mycket och somnade ganska tidigt för var as trött. Haha rolig fredag va ?(a) Planerar med minaa fina vänner när jag kommer till dom i Stockholm, åååh kommer bli så sjukt roligt, åker dit nästa söndag och kommer tillbaka efter en vecka eftersom vi har höstlov. Har saknat alla mina fina vänner i Stockholm och killarna (The Fooo) kommer bli så kul att få träffa dom, har inte träffat dom på 2 månader nu typ så kommer bli kul. 

Wanted

| Postat i: Wanted
0
 
swag
Vill ha alla sakerna på bilden, sjukt snyggt!! Älskar vekrligen stilen. 
 

Hööööst

| Postat i: Mina vardagar
0
Så jävla mycket löööv ute och så kallt är det. Kommer börja snöa nästa vecka eller nån gång under veckan har jag hört. Jag längtar abslout inte till vinter, för kommer bli så kallt och jobbigt. 
 
Holaaa! Mår ni bra? Just nu sitter jag och lyssnar på muuusik och gör typ ingenting så passade på att blogga. Idag gick jag bara i skolan halva dagen sen var vi på göransson arena för de var nå sak där och där va alla elever från Sandviken,Gävle osv. Haha de var så här saker överallt och man kunde gå testa osv och i varje ställe fick man godis/läsk/varmchoklad/chips/kakor/bullar och massa andra saker också haha jag och mina kompisar gick runt lite överallt och åt. Vaaart jätte mätt för åt verkligen för mycket godis och andra saker, kan iaf säga att vi hade såå roligt och typ några berättade om gymnaisum valet osv eftersom går i 9an. Ajaaaa imorgon är det fredag åååh längtar så mycket till helgen vill bara vila hela helgen och inte göra ett skit bara sova ut osv. För orkar verkligen inte med skolan just nu, skolan tar typ över mitt liv :/ 

Daily inspo❤

| Postat i: Inspration
1

Saknar honom.

| Postat i: Mina vardagar
0
Saknaar Omar Rudberg (från THE FOOO ni som inte vet) Saknar iaf honom otroligt mycket. 
 
Hej alla finaa! Har ni haft en bra dag? Själv så har jag haft en bra dag. Har nyss duschat har ätit också och har varit på dans träning idag också, trääningen idag fick faktiskt såå bra. När jag kom hem efterskolan så bytte jag om till tränings kläderna och så åt jag sen drog jag till danseeen. Är iaaaf ganska trött, måste skicka in idrottsuppgiften snart också och så ska jag faktiskt kolla lite på so:n sen ska jag sova är trött, har träningsvärk sen igår och tagga mer träningsvärk imorgon dååå för idag körde vi ganska håårt haha. Aja rolig onsdag va? haha nej verkligen inte. Haha nuuu vet jag inte mer vad jag ska skriiiva, haha sällan jag ;)
 

Trött daaag

| Postat i: Mina vardagar
1
Bjuuder på en snygg bild på mig och min väään från todaay. Snygga va? (a) 
 
 
Hellooo alla fina. Har precis käkaat mat och duschat, har varit på träning hade dans träning och kan säga att de faktiskt gick braaa idag. Tidigare idag så var jag hemma och så var jag med Rahel en stund också efterskolan haha vi gick hem till henne och åt bullar för jag var sugen på det,hehe. Annars jag har bara vart i skolan och idag var jag faktiskt trött i skolan för kändes som jag inte sov ett skit inatt haha, därför ska jag ta och lägga mig tidigt idag. Har egentligen svenska saker som jag ska göra klart men de orkar jag verkligen inte meeed!!! Så får nog göra det imorgon efter träningen ist för har träning klockan 5 och idag hade jag klockan 7 så nu är jag faktiskt as trött. Hatar vekligen att börja klockan 8 förutom på måndaagar då har jag sovmorgon, vill ha sovmorgon varje dag. Ajaa puss och hej nu ska jag försöka sova. Godnatt!! :*

Justin Bieber - All That Matters

| Postat i: Justin Bieber, Musik
0
 
 
Igår kom den här låten ut, fast den skulle komma ut idag egentligen men det vart så fel så den typ publicerade igår på kvällen ungefär vid 7 tiden. Första jag bah väntar till på måndag ist men eftersom alla tjatade så lyssnade jag på den vart helt käär i den såklart lyssnade på den igår och idag hela daagen, lyssar på den nu också! 
Även några som inte ens tycker om Justin tyckte om låten! Kan säga själv att den är så underbar och sjukt bra. 
 
Vad tycker ni om den då? 

Måndag!

| Postat i: Mina vardagar
2
 
 
Hej finisar! Mår ni bra? Ajaa har precis ätit mat och ska ta och duscha snart sen försöka plugga eftersom har inte hunnit gjort de under förra veckan då vi hade proa. Senare ska jag nog kolla på Gossip Girl och sen sovaa, har inte gjort ett skit typ idag! Har bara vart hemma efterskolan och ätit glass haha, ska äta snart också vart sugen på de nu igen bara för att jag skrev om glassen haha. Men ja har faktiskt inte så mycket att skriva om idag eftersom jag inte har gjort ett skit haha, juste Justins nya låt "All The Matter" har kommit ut länkar den snart här på bloggen också. ÄLSKAR DEEEN IAF, haha!
 
Hallååå ni läsare får gärna kommentera vad ni vill läsa om här på bloggeeen!! puss.

Justin Bieber - Heartbreaker

| Postat i: Justin Bieber, Musik
0
 
Hallåå ni har väl inte missat Justin's nya låt som kom ut i måndags? Vad tycker ni om den?
Tycker själv att låten är så jävlaa bra. Asså förstår ni inte att jag vart hur glad som helst när den kom ut för har väntat i kanske mer än 4 eller 5 månader på att den ska komma ut!! Aja ni som inte har hört den lyssna på den. På måndag släpper han en ny låt också som heter "All that matters" LÄÄNGTAR!! Länkar den här på bloggen iaf när den kommer ut.  

Twitter & Instagram

| Postat i: Sociala medier
0
FÖÖLJ MIG PÅ TWITTER UPPDATERAR DÄR HELA HELA TIDEN SÅ FÖLJ MIG!! TWITTER:Saronbiieber
 
FÖÖLJ MIG ÄVEN PÅ INSTAGRAM OCKSÅ, BRUKA UPPDATERA DÄÄR DÅ OCH DÅ MEN SÅ FÖLJ MIG!!
INSTAGRAM:SaronZekariyas
 
 
Btw när jag inte uppdaterar här på bloggen så uppdaterar jag på Twitter och Instagram!
 
 
 

Om mig!

| Postat i: Allmänt
0
Hej alla fina läsare! 
 
Haha ja jag har skaffat en ny blogg igen och tänker vara kvar här på den här bloggen för evigt. Den andra bloggen jag hade innan gick inte och ändra på design det var nå fel så jag lära byta och nu har jag bytt till den här. 
 
Iaf nu ska jag berätta lite om mig själv!! 
 
Jag heter Saron Zekariyas och bor i Sandviken (ligger utanför Gävle). Jag är från Eritrea och är 15år gammal och går i 9an sista året på högstadiet, jag går i Söderskolan. Jag Dansar 2 gånger i veckan och kan hända att jag tävlar ibland också, kan säga att dans är bästaa som finns. Annars på min fritid är jag med vänner,familj osv. Som kanske många vet så älskar jag Justin Bieber han är mitt allt. Och samma sak med The Fooo. Så kommer blogga om dom då och då haha ;)) Men annars kommer ni få läsa om mina vardagar,musik och typ allt i en tonårsliv. 
Haha mer vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om mig själv så de får nog räcka med de jag har skrivit. Ni får också jäätte gärna kommentera och tipsa lite vad jag kan skriva om här på bloggen. 
 
Men jag hoppas att ni gillar min blogg. Puss.